Video tutorials

We hebben een hele verzameling aan video tutorials gemaakt. Afhankelijk van jouw rol binnen de organisatie, is de ene video meer interessant dan de ander. We hebben daarom per rol een reeks van video’s gemaakt.  Selecteer hieronder jouw rol en bekijk de video’s.

Planner

Video tutorials over het plannen van resources, het behandelen van resource aanvragen, het instellen van notificaties, het bekijken van de voortgang en rapportages met opvragingen en bezetting.

Project manager

Video tutorials over het maken van een project planning, het plannen en aanvragen van resources, het autoriseren van uren, notificaties en rapportages met opvragingen en dashboards.

Manager

Video tutorials over het goedkeuren van verlofaanvragen, urenstaten, het aanvragen resources, notificaties en rapportage met opvragingen, bezetting en dashboards.

Medewerker

Video tutorials over het aanvragen van verlof, tijdschrijven met urenstaten, de koppeling met je agenda in Outlook/Google, notificaties en hoe je de voortgang van activiteiten kan melden.

Beheerder

Video tutorials over het configureren van stamgegevens en instellingen voor functies zoals verlof aanvragen, urenstaten, voortgang rapporteren, Office 365 en Analytics.